De lange arm van het dispuut

Op de mooie zonnige dag van september, dinsdag de 5e om precies te zijn, heeft de bestuurswisseling van de studievereniging I.C.T.S.V Inter-Actief plaatsgevonden tijdens de algemene leden vergadering. Het 44e bestuur heeft het stokje over gegeven aan het 45e bestuur. Op deze algemene leden vergadering waren veel punten van goedkeuring nodig waaronder het nieuwe bestuur en werden er varieerde punten medegedeeld.

 

Het 44e bestuur bestond uit Oliver Davies (Voorzitter), Jochem Bleeker (Penningmeester), Wout Velthuis (Functionaris Externe betrekkingen) en Niels Rotmensen (Functionaris Onderwijs). Maar hier ontbreken nog drie personen, deze kennen we namelijk allemaal en zijn ook waardige leden van het onafhankelijk dispuut het Hamers zonder sikkel, de secretaris Maarten Meijer, Quirijn Hoenink die zich in de functie Functionaris Interne betrekkingen bevond en de Vice-voorzitter Mariska Frelier. Zij waren niet de eersten en ook niet de laatsten blijkt wel.

 

Het nieuwe bestuur heeft dit jaar ook weer een vleugje Hamers, wel een kleiner deel dan vorig jaar, maar Tristan van Beurden mag zeker niet weggeschreven worden. Hij zal zich buigen over de financiën van de Inter-Actief., en zo zal ook dit jaar weer Inter-Actief worden bestuurd door een lid van het mooie onafhankelijke dispuut Hamers zonder sikkel. Samen met Twan Weerdenburg (Voorzitter), Wander Stribos (Secretaris), Mathijs Vogelezang (Functionaris Interne betrekkingen), Sander Timmer (Functionaris Externe betrekkingen) en Daniël Jonker (Functionaris Onderwijs) is het bestuur compleet gemaakt

 

Gedurende de ALV werden de budgetten bekent gemaakt waar Tristan zijn best voor heeft gedaan. Om niet al te veel in details te gaan heeft Inter-Actief dit jaar meer subsidie om mee te spelen. Dit heeft Tristan ook zeker gedaan, maar door andere verhoogde of ontstaande kosten zal Inter-Actief toch naar schatting een verlies lijden van ruim 3 duizend euro.

 

Verder tijdens de ALV werd bekend gemaakt dat financiën niet het enige is waar Tristan hoofdpijn over kan krijgen. Hij moet namelijk overzien dat de commissies, Pandora, TAPC, Theme Drink Committee en MedIA niet ontsporen en de cookie corner, SNiC en IAPC vallen ook nog onder zijn verantwoordelijkheid.

 

Ondanks wat tegengeluid van de leden over het beleid is het 45e bestuur er uitgekomen en officieel bestuur geworden. Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat wij het volste vertrouwen hebben in het 45e bestuur dit jaar, maar vooral in Tristan van Beurden.
Joran "Sjon" Kuiper

Joran "Sjon" Kuiper

Hamerslid