Pelle voorziet dispuut van proefdas

Na jarenlang gelobby van sommige leden is het dan eindelijk zover, er worden actief dassen geregeld. Na lange discussies over hoe deze dassen vorm te geven heeft Pelle met hulp van Ruben een das weten samen te stellen en deze besteld. Het grootste punt was of het opvullen van de hamer in het weefsel een te grote schittering zou opleveren in het juiste licht en of het niet opvullen van de hamer deze genoeg zichtbaar zou maken om de dassen echte Hamersdassen te maken. Hierin is besloten de hamer niet op te vullen en alle leden wachtten in spanning af of deze keus de juiste zou blijken...

Toen kwam de bewuste zondag 16 december 2018, een borrel om nooit te vergeten. Menig lid zal zeggen dat al onze zondagen zijn om nooit te vergeten, maar deze zondag was extra speciaal. Door een KERST_DINER, juist geschreven in shouting snake case omdat er enige opmerkingen binnen het dispuut zijn uitgewisseld over de correcte spelling hiervan voor een opkomend KERST_DINER dat er voor het dispuut aan zit te komen en omdat shouting snake case gewoon heel spannend klinkt, hadden we een verlate Pelle. Pelle wiens aankomst in spanning geanticipeerd werd door alle aanwezigen.

Pelle zou namelijk met een verassing komen deze zondagborrel, een verassing die het hele verhaal over dassen zou kunnen afsluiten. Dat is als de proefdas die Pelle geregeld heeft in de smaak valt en daarmee de slepende discussie over het opvullen van de hamer in ons logo voorgoed zou beëindigen. Toen uiteindelijk Pelle klaar was met dineren heeft hij zich zo snel mogelijk naar de zondagborrel verplaatst en inderdaad, hij had een verassing in de vorm van een proefdas met zich meegebracht.

Gelukkig viel de hamer zoals geborduurd op de proefdas, tevens met de rest van het ontwerp van de das, goed in de smaak bij ieder gehoorde aanwezige en kan het dispuut nu eindelijk het moment van het daadwerkelijk dragen van een echte Hamersdas dichtbij zien komen. Voor de leden die dit epische moment hebben moeten missen is er uiteraard een afbeelding toegevoegd waarop Pelle vol trots de proefdas presenteert. 


Blogpost door: Pelle de Greeuw