Gordon Finest Scotch

Rick Clement zei over dit bier:

Een smaakvol, donker bier met een zoete karamelgeur en -smaak. De afdronk is een tikje bitterder en blijft lang achterin de mond hangen. Lekker in zo'n beetje elke situatie, alhoewel de overheersende smaak ervoor zorgt dat het het best tegen het einde van de avond gedronken kan worden.

Dit biertje kreeg een 9 en is geproefd op 22-04-2014


Anonieme Hamer zei over dit bier:

Donker, licht zoet, klein bittertje, hinten van caramel. Bier aan te raden pas op einde van de avond want erg sterke smaak die de meeste andere biertjes minder doet smaken.

Dit biertje kreeg een 8 en is geproefd op 22-04-2014


Anonieme Hamer zei over dit bier:

Dit is een vrij sterk smakend biertje met een lichte caramel smaak, daarbij heeft dit biertje een vrij zoete rijke smaak. Dit biertje is het beste om aan het eind van de avond te drinken aangezien de smaak vrij overheersend is.

Dit biertje kreeg een 9 en is geproefd op 22-04-2014


Gijs Bolhaar zei over dit bier:

Heeft een sterke smaak, en is daarmee geschikt om de avond mee af te sluiten. Het is af te raden om met dit bier een avond te beginnen aangezien de rest van de bieren simpelweg minder lekker smaken.

Dit biertje kreeg een 8 en is geproefd op 09-06-2014


Hans van der Laan zei over dit bier:

Een lekker zoet donkerbruin biertje. Met zijn robijnkleurige glans en sterke caramel smaak is dit een goed biertje om de avond mee af te sluiten.

Dit biertje kreeg een 9 en is geproefd op 19-06-2015


Naam: Gordon Finest Scotch
Soort: Scotch Ale
ALC: 8.0%
Brouwer: John Martin
Land: België